Huiyang Feimuying Club åpnet storartet, Fengyi lysteknologi leder en ny visuell fest

Nylig åpnet den etterlengtede Huiyang Feimuying Club offisielt, og ble et nytt høydepunkt i byens natteliv. Det største høydepunktet ved denne åpningen er at Fengyis avanserte lysteknologi brukes i hele lokalet, som ikke bare skaper en blendende sceneeffekt for klubben, men også introduserer spesialtilpasset kreativ belysning Mekaniske vinger, noe som gir en enestående visuell fest for alle.
Det er rapportert at Feimuying Club tydelig ønsket å skape en unik atmosfære i begynnelsen av designen, slik at forbrukere kan fordype seg i en verden av lys som blander kunst og teknologi mens de nyter musikk. For dette formål valgte klubben å samarbeide med Fengyi og introduserte sitt nyeste lysutstyr og teknologi.
Når du går inn i Feimuying Club, er det første som kommer til syne de vanlige sceneeffektlysene fulle av teknologi. De kan endre farge og rytme i henhold til forskjellig musikk og atmosfære, noen ganger varme som ild, noen ganger myke som vann, og skaper en uforutsigbar visuell effekt for scenen.
Men det som er enda mer fantastisk er de spesialtilpassede kreative belysnings mekaniske vingene. Disse vingene er smart installert på toppen av klubben, og kan fly opp og ned med musikkens rytme, og sender ut fargerikt lys. De ser ut til å ha liv, blander seg med musikken og dansen på scenen, og bringer en ny sanseopplevelse til publikum.
Disse kreative mekaniske belysningsvingene er skreddersydd av Fengyi-teamet i henhold til dekorasjonsstilen og musikkstilen til klubben. De har ikke bare ekstremt høy dekorativ verdi, men kan også gjengi den generelle atmosfæren i klubben, og forsterke forbrukerens følelse av fordypning ytterligere.
I tillegg inviterte Feimuying Club også mange kjente DJ-er og sangere til å komme for å hjelpe, og la til flere høydepunkter til åpningsseremonien. Stemningen på scenen var varm, og publikum sa at de var sjokkert over denne visuelle festen og var fulle av forventninger til klubbens fremtid.
Produkter brukt:
Mekanisk vinge


Innleggstid: Jul-03-2024

Send din melding til oss:

Skriv din melding her og send den til oss