Monopol Berlin ønsker verden velkommen: En ny æra i DLB Kinetic Light Art med våre innovative løsninger

Vi er begeistret over å kunngjøre at våre banebrytende belysningsprodukter har inntatt sentrum på Monopol Berlin, og tiltrekker seg artister, eksperter og besøkende fra hele verden. Denne utstillingen representerer en forbløffende blanding av teknologi, kunst og emosjonell opplevelse, der våre DLB Kinetic-lysinnovasjoner skinner i full glans, og forvandler rommet til et sanselig eventyrland.

Installasjonene, drevet av våre unike belysningsløsninger, tilbyr en fascinerende blanding av farger, bevegelse og lyd. Gjennom avansert programmering har vi skapt levende og dynamiske effekter, som viser hvordan produktene våre kan tilpasse seg ulike musikalske bakgrunner. Hver forestilling føles levende, ettersom lysene beveger seg synkronisert med musikken, og skaper en rekke følelser – enten det er en energisk, optimistisk sekvens eller en mer beroligende, rolig atmosfære. Denne interaksjonen tilbyr besøkende en stadig skiftende visuell og emosjonell opplevelse som passer til ulike smaker og preferanser.

Denne unike utstillingen på Monopol Berlin har en kombinasjon av vårt DLB Kinetic Bar System og DLB Kinetic Dragon Screen, forbedret av DLB Kinetic Pixel Line, og skaper slående visuelle effekter og kunstnerisk uttrykk. Temaet, "Måne", fremhever den sømløse integreringen av teknologi og kunst, og presenterer en oppslukende sanseopplevelse. Hver installasjon fanger levende vår avanserte DLB Kinetic-lysteknologi, med synkroniserte bevegelser og levende farger, og tilbyr besøkende en frisk og dynamisk interaksjon med lys, lyd og bevegelse.

Hos Monopol Berlin har vi bidratt til å skape en opplevelse som overskrider tradisjonelle kunstformer, og tilbyr et oppslukende miljø som forsterker den emosjonelle og visuelle effekten av hver forestilling. Utstillingen fungerer som et bevis på vår forpliktelse til å flytte grensene for kunst og teknologi, og befeste vår plass i forkant av innovasjon i bransjen.

Besøkende fra alle samfunnslag – enten det er kunstelskere, teknologientusiaster eller bare nysgjerrige oppdagere – inviteres til å se hvordan DLB Kinetic light kan forvandle et miljø til en fantastisk blanding av teknologi og følelser.


Innleggstid: 10. september 2024

Send din melding til oss:

Skriv din melding her og send den til oss