Nepals LOD-klubb DLB Kinetic-lys oppgradert med kreativ transformasjon for å tiltrekke seg en ny bølge av kunder

I Kathmandu, hovedstaden i Nepal, har den mest populære lokale LOD-klubben nylig fullført en omfattende programmeringstransformasjon av det mest innovative DLB Kinetic-lyssystemet, som har vunnet enstemmig ros fra kunder med mer kreative og attraktive visuelle effekter.

Som en av de største klubbene i Nepal, har LOD club tiltrukket seg turister og lokale borgere fra hele verden med sin unike atmosfære og service av høy kvalitet.Den nye programmeringen av DLB Kinetic lights skal ytterligere forsterke lyseffekten til klubben og underholdningsopplevelsen til kundene, og skape et utelivsområde som er både komfortabelt og fullt av overraskelser for kundene.

Etter renoveringen av LOD-klubben har DLB Kinetic lyssystem blitt det største høydepunktet.Gjennom avansert programmeringsteknologi kan lysene løfte seg, endre farge og lysstyrke etter hvert som rytmen til musikken og atmosfæren endres, og skape fantastiske visuelle effekter.Enten det er letthjertet popmusikk eller lidenskapelig rockemusikk, kan belysningen passe perfekt sammen for å skape akkurat den rette atmosfæren.

I tillegg introduserer baren også en rekke kreative elementer, som stigning og fall av lys og fargeendringer synkronisert med musikkrytmen, slik at kundene kan nyte en visuell fest mens de nyter vin og musikk.Renoveringen av LOD-baren har tiltrukket seg mye oppmerksomhet og ros fra kunder.Mange kunder sa at det nye kinetiske lyssystemet gjør baren mer interessant og attraktiv, og gir dem en ny opplevelse hver gang de kommer.

Kinetic lights er det mest populære produktsystemet i DLB kinetic lights, og vår produktkvalitet er garantert, med integrerte tjenester fra design til forskning og utvikling.DLB Kinetic lights kan tilby løsninger for hele prosjektet, fra design, installasjonsveiledning, programmeringsveiledning, etc., og støtter også tilpassede tjenester. Hvis du er designer har vi de nyeste kinetiske produktideene, hvis du er butikkeier kan vi gi en unik barløsning, hvis du er en ytelsesutleier, er vår største fordel at samme vert kan matche forskjellige hengende ornamenter. Hvis du trenger tilpassede kinetiske produkter, har vi et profesjonelt FoU-team for profesjonell dokking.

Produkter brukt:

Kinetisk strobestang

Kinetisk strålering


Innleggstid: 28. mai 2024

Send din melding til oss:

Skriv din melding her og send den til oss