Su'esu'e le Lumana'i o Ata ma Tekinolosi: DragonO i Monopol Berlin

Matou te fiafia e faʻasalalau se faʻaaliga fou i Monopol Berlin e tuʻufaʻatasia faatufugaga, tekinolosi, ma le lumanaʻi. Amata i le aso 9 o Aukuso, fa'atofu oe lava i se fa'aaliga uiga ese lea e faanenefu ai laina i le va o mea fa'atekinolosi ma mea moni fa'aletino, ma fegalegaleai ai masini ma ata fa'aaliga. 

O le totonugalemu o lenei faʻaaliga o le DragonO, o se faʻalapotopotoga faʻapitoa tele e faʻatulagaina e fegalegaleai faʻamalosi i totonu o se avanoa e tolu-dimensional. O lenei faʻapipiʻiina e le naʻo se mea faʻapipiʻi ae o se mea ola e faʻaogaina ma lona siʻosiʻomaga, e ofoina atu i tagata asiasi se lagona faʻapitoa ma faʻatofuina.

Matou te mitamita i lo matou fa'atasia i le fa'atinoina o le DragonO e ala i la matou tekonolosi fa'apitoa. Mo le Dragon Room, matou te faʻapipiʻiina 30 DMX winches e faʻagata ai le faʻaaliga tarako, fatuina o se tala fou siitia ma faʻaititia aafiaga e faʻaleleia ai le vaʻaia o le faʻapipiʻiina. I totonu o le Moon Room, matou te tuʻuina atu 200 Kinetic LED bar system, faʻaopoopoina se elemene malosi ma kinetic e faʻamalieina le vaʻaiga faʻataʻitaʻiga atoa.

O a matou fofo faʻamalama pito sili ona taua i le fausiaina o le faʻatofuina ma le faʻaogaina o le siosiomaga e faʻamalamalamaina ai lenei faʻapipiʻi. O le feso'ota'iga o le malamalama ma le fa'agaoioiga a le fa'alapotopotoga ma le au maimoa e fa'amalosia e a tatou mea fou fou, fa'amausaliina lo tatou fa'amaoni i le fa'alauteleina o avanoa o tekonolosi fa'amalama ma fa'aleleia atili le poto masani o ata.

Monopol Berlin, lauiloa mo lona avant-garde auala i faatufugaga, o le nofoaga sili lea mo lenei faʻaaliga suatia. O le fa'atulagaga lava ia e fa'apupulaina ai le siosiomaga fa'apitoa, fa'atamaoaigaina le poto fa'atofu o DragonO.

O lenei fa'aaliga e sili atu nai lo tufuga fa'aleaganu'u; o se faʻamanatuga o le tuʻufaʻatasia i le va o le fatufatuaʻi o tagata ma le faʻafouina o tekonolosi. Pe o oe o se tagata e fiafia i ata, o se tagata fa'atekinolosi, pe na'o le fia iloa, o lenei mea na tupu e ofoina atu se su'esu'ega e le mafaagaloina i le lumana'i o faatufugaga.

Faatasi ai ma vaaiga vaaia ma suʻega suʻega, o le faʻaaliga o le a faʻaalia ai aʻoaʻoga ma lauga a le na faia le DragonO. O nei sauniga o le a ofoina atu ai faʻamatalaga loloto i faiga faʻavae ma tomai faʻapitoa i tua atu o le faʻapipiʻiina, e maua ai se malamalamaga sili atu i le poloketi ma ona faʻavae faʻavae.

DragonO e sili atu nai lo se faʻaaligae vala'aulia oe e la'a atu i se mea moni fou e feso'ota'i matagofie ai tuaoi i le va o numera ma tino, tagata ma masini. Auai mai ia i matou i Monopol Berlin mai Aukuso 9th ma iloa lenei malaga tulaga ese i le lumanaʻi o faatufugaga, e mafai ona maua e ala i fofo faʻamalama fou na saunia e la matou 'au.


Taimi meli: Au-06-2024

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou