Fengyi Moli ile SAUDI LIGHT &SOUND

TAIMI: 7th-9th Me, 3pm-9pm

VAEGA: 3B391

NOFOAGA: Riyadh Front Exhibition & Conference Center

Saudi Arabia-Feng-yi, o se taʻutaʻua lauiloa mo moli, ua lata ona susulu ile Saudi Light & Sound (SLS) Expo. O le faʻaaliga faʻapolofesa faʻapolofesa o le a faia i le Riyadh Frontier Convention and Exhibition Center (Riyadh Front Exhibition & Conference Center) mai ia Me 7 i le 9, 2024, pe a auai Feng-yi ma paaga Ideal Solutions i le faʻaaliga.

I le taimi o le faʻaaliga, o le a faʻaalia e Feng-yi lana faʻasologa fou o oloa moli Kinetic i le fale 3B391 i le Hall 3. O lenei faʻaaliga e le gata o se faʻaaliga manino o le malosi faʻapitoa o feng-yi moli, ae faʻapea foʻi ma se faʻalauteleina loloto o le tomai faʻapitoa. maketi moli i Saudi Arabia ma e oʻo lava i Sasaʻe Tutotonu.

O loʻo malamalama o le faʻaaliga o Feng-yi o le a mautinoa lava o se faatosinaga tele o lenei faʻaaliga. O lona fa'ata'ita'iga fa'amomoli ma le fe'avea'i fe'avea'i e le gata ina fa'aopoopoina ai avanoa e le i'u mo fa'afiafiaga o tulaga ma fa'afiafiaga, ae o lo'o aumaia ai fo'i fa'atonuga fou o le atina'e mo le fa'amalama ma le fa'afouina. I lenei faʻaaliga, o le a aumaia e le DLB le tele o oloa fou, e le gata o loʻo aofia ai faʻamalama tulaga, faʻamalama ata ma isi faʻalapotopotoga, ae faʻapea foʻi ma faiga faʻatonutonu atamai ma fofo faʻavae foafoa, e atagia atoa ai le tulaga taʻutaʻua a Feng-yi i tekinolosi moli.

I le avea ai ma faʻamatalaga faʻapolofesa faʻapolofesa ma faʻaaliga leo i Saudi Arabia ma e oʻo lava i Sasaʻe Tutotonu, o le Saudi Light & Sound Expo e tosina mai ai faʻaaliga ma tagata asiasi faʻapolofesa mai le lalolagi atoa i tausaga taʻitasi. O le auai o Feng-yi o le a le masalomia le faʻaopoopoina o se nofoaga susulu i le faʻaaliga ma aumaia ai se taumafataga vaʻaia e leʻi tupu muamua ma avanoa faʻafesoʻotaʻi faʻapitoa mo tagata asiasi faʻapolofesa.

O le fa'aaliga e tatala mo tagata lautele mai le 3 i le afiafi e o'o i le 9 i le afiafi i aso uma, lea o le a faia ai le tele o semina fa'apitoa ma fa'alauiloa oloa e maua ai se fa'avae mo fefa'ataua'iga loloto ma a'oa'oga.

Matou te tulimatai atu e feiloai i moli Feng-yi Kinetic i le Saudi Light & Sound Expo e suʻesuʻe ai avanoa e le gata o moli.


Taimi meli: Me-06-2024

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou