O le Kinetic X-Bar Innovation o lo'o avea ma nofoaga tutotonu i le ICONIC World Tour 2024 a Aaron Kwok.

Kinetic X-Bar: Fa'afouga e Avea le Tulaga Tutotonu i le Aaron Kwok's *ICONIC World Tour 2024Kinetic X- Bar *

O le *ICONIC World Tour 2024* a Aaron Kwok i Hong Kong ua fa'atulaga ai se tulaga fou mo fa'afiafiaga tu'usa'o, ua tu'ufa'atasia fa'atekinolosi fa'aonaponei fa'atasi ai ma taleni e le mafaatusalia ma uiga tauleleia a le tagata pese. O se elemene iloga o lenei mea na tupu o le tu'ufa'atasia lea o le fa'afouga fou a le matou kamupani, le Kinetic X-Bar, i totonu o le fa'ata'ita'iga lavelave o le fa'aaliga. O le Kinetic X-Bar, o se mea faʻapipiʻi tuʻufaʻatasia, faʻapipiʻi faʻapipiʻi moli, na faia faʻapitoa e aumai ai se faʻaaliga fou ma le malosi i le konaseti, e fesoasoani e suia le tulaga i se vaʻaiga mataʻina mataʻina e faʻalogo loloto i le aofia.

O le vaega o le tulaga na faʻaalia ai se seti mataʻina ma le 33 Kinetic X-Bar units, faʻaopoopoina se vaega o le atamai ma le faʻamalamalamaina o moli e faʻaalia ai le avanoa faʻatino. E le gata i lea, 60 iunite X-Bar faʻamautu na tuʻuina lelei i luga aʻe o le au faʻalogo, faʻatupuina se poto faʻatofuina na ufitia ai tagata uma i le malae.

Mai le taimi na amata ai le konaseti, o moli o le Kinetic X-Bar na faʻafeiloaʻi ai le motu o tagata i lo latou gafatia e fesuiaʻi solo i le va o lanu viia ma mamanu faʻamalosi. Fa'atulagaina i se fa'asologa i luga a'e o le tulaga, o le Kinetic X-Bar fixtures na fausia ai se fa'alo o le malamalama e mafai ona va'aia mai tulimanu uma o le malae. O moli nei e sili atu nai lo na o elemene tumau; sa fa'apolokalameina e fa'agaioi fa'atasi ma le pa'o o fa'afiafiaga a Aaron Kwok, fa'aopoopoina fa'aputuga o le loloto ma lagona i taimi ta'itasi o le fa'aaliga. O le malosi o le Kinetic X-Bar e faʻafetaui ai ona faʻamalamalamaga i le leo ma le leo o pese taʻitasi na maua ai se faʻamatalaga vaʻaia e faʻapipiʻi ai le musika, faʻaleleia le aʻafiaga atoa o le faʻatinoga.

O lenei poloketi e le gata ina faʻaalia ai le tomai faʻapitoa a le matou kamupani ae faʻapea foʻi lo matou gafatia e galulue faʻatasi ma tusiata pito i luga e fausia ni fofo masani e siitia ai faafiafiaga ola. O le tali lelei tele i le Kinetic X-Bar i lenei mea na tupu, o lo'o fa'amamafaina ai lona gafatia e avea ma mea fa'apitoa i gaosiga o le lumana'i. A o faʻaauau pea ona faʻafouina, matou te fiafia e vaʻavaʻai pe faʻafefea ona faʻaogaina e a matou oloa le lumanaʻi o faʻaaliga ola, tuʻuina atu i tusiata ma tagata faʻalogo tutusa ma aafiaga e le mafaagaloina.

Matou te mitamita i lo matou faia o se sao i le faia o le *ICONIC World Tour 2024* o se mea e le mafaagaloina, faʻatulagaina se faʻailoga fou mo le gaosiga o tulaga ma mamanu.


Taimi meli: Aukuso-21-2024

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou